За всички нас, тук във фирма ОФРИМ Инженеринг ЕООД, е голямо удоволствие да обявим лансирането на новия ни уебсайт!
Open
X

OFRIM Group предлага високо ефективни продукти, компютърно базирани системи за изпитване и измерване както хардуер така и софтуер и не само. Нашите основни клиенти идват от индустрията, от институти/лаборатории за научноизследователска и развойна дейност и университети.

През 1994 г. стартира нашата дейност в България с търговия на висококачествени системи за събиране на данни и на системи за изпитване и измерване. Нашата местна фирма – ОФРИМ Инженеринг ЕООД – със седалище в гр. София продължава и в настоящето да развие своята търговска дейност.

OFRIM Group чрез своята дейност в областта на Иженеринга е една цялостно производствена компания специализирана в областта на електрониката и електротехниката, която предлага пълен набор от услуги по инженерно проектиране и автоматизирани системи.

Ние се стремим да бъдем най-добрите, най-силните и винаги да бъдем там, където нашите клиенти се нужадят от нас и където ние имаме нещо важно и ценно да предложим.

най-новите статии

OFRIM Group актуални новини и събития.

покажи всички новини

(English) Ametek launches Asterion line of AC power sources

05/09/2016

Not Available

(English) NF Corporation launches CA5350 programmable current amplifier

01/08/2016

Not Available

(English) Test system of crimped terminals used on electrical cables assemblies

03/13/2014

Not Available

За да видите най-новото за OFRIM Group, моля посетете нашия сайт www.ofrimgroup.com. Също така имате възможност да се абонирате и на нашия информационен бюлетин.